Bedrijfskleding

Bij Vermeer Workwear kunt u werkkleding bestellen voor elk vakgebied.

Veiligheidsartikelen

Met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschermt u zichzelf en uw medewerkers.

Veiligheidskleding

Maximale bescherming van u en uw medewerkers door middel van gekwalificeerde veiligheidskleding

Veiligheidsschoenen

Werkschoenen beschermen uw voeten tegen het bezeren van uw tenen, uitglijden of het stappen in iets scherps.

Werkkleding in Rotterdam

Ben je werkzaam in Rotterdam en zoek je voor je werknemers nog werkkleding in Rotterdam? Dan ben je bij Bedrijfskleding | Vermeer Workwear op het juiste adres! Wij verkopen werkkleding van de meest hoogstaande kwaliteit, voor een scherpe prijs. Of je nou op zoek bent naar een werkbroek of naar een overall. Voor werkkleding in Rotterdam moet je bij Bedrijfskleding | Vermeer Workwear uit de haven van Rotterdam zijn! In de winkel en in de webshop vind je een ruim aanbod aan bedrijfskleding, waaronder werkbroeken en overalls! Hier vind je alles wat maar te maken heeft met werkkleding op één plek.

Ruim aanbod aan werkkleding in Rotterdam

Het gebruik van werkkleding in Rotterdam is van groot belang. De werkkleding van Bedrijfskleding | Vermeer Workwear beschermt je werknemers tegen eventuele verwondingen die ze kunnen oplopen tijdens hun werk. We bieden je een uitgebreid assortiment aan werkkleding in Rotterdam aan, waardoor er veel keus is! Broeken, overalls, tuinbroeken, werkjassen, stofjassen en nog veel meer! Ook op het gebied van maten, kleuren en uitvoeringen is er veel mogelijk. Wij van Bedrijfskleding | Vermeer Workwear maken en verkopen voor iedere werksituatie de meest geschikte bedrijfskleding in Rotterdam. Werken je medewerkers veel met chemicaliën en zoek je werkkleding in Rotterdam waarmee de gezondheid en de veiligheid van je werknemers gewaarborgd kan worden? Dan komen veiligheidskleding en veiligheidsartikelen zoals veiligheidsschoenenwerkhandschoenen en een veiligheidshelm goed van pas! Kortom: bij Bedrijfskleding | Vermeer Workwear vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van werkkleding in Rotterdam op één plek.

Over Bedrijfskleding | Vermeer Workwear

We vertellen je graag wat meer over ons bedrijf. Het begon allemaal in 1928, toen Vermeer Workwear werd opgezet door Jan Vermeer. In die tijd had het bedrijf nog een heel ander doel dan nu. Na de opstart van het bedrijf was het bevoorraden van binnenvaartschepen de belangrijkste bezigheid van de medewerkers. Dat is nu wel anders! Tegenwoordig ben je bij ons niet aan het juiste voor de bevoorrading van binnenvaartschepen, maar wel voor werkkleding in Rotterdam en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn zelfs specialist op dit gebied!

Showroom in de haven van Rotterdam

Naast de webshop, beschikken wij van Bedrijfskleding | Vermeer Workwear ook nog een grote showroom in de Rotterdamse Waalhaven. Deze showroom betrekt meer dan 2000 vierkante meter, waardoor we je de hele collectie kunnen laten bekijken en passen in deze showroom. Wil je de werkkleding in Rotterdam eerst even voelen of passen voordat je een aankoop doet? Kom dan gerust langs in de showroom aan de Waalhaven van Rotterdam. We heten u graag van harte welkom.

Plaats een bestelling of kom langs in de showroom!

Ben je overtuigd van het belang van werkkleding in Rotterdam en wil je werkkleding bestellen voor je werknemers? Neem dan eens een kijkje in ons oude assortiment en plaats een bestelling. Als je een grote bestelling wilt plaatsen is het mogelijk om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Heeft u nog vragen over de werkkleding in Rotterdam of wilt u wat anders weten? Twijfel dan niet langer en neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom!