Onze diensten

Otoplastieken

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken zijn op maat gemaakte oordoppen. Deze oordoppen kenmerken zich door de perfecte pasvorm en de vele keuzes qua filters, kleuren en materiaal. Ben jij op zoek naar goede otoplastieken die jouw gehoor optimaal beschermen? Je oren zijn een belangrijke zintuigen welke je dagelijks gebruikt. Bij Bedrijfskleding.com in Rotterdam hebben we diverse otoplastieken die op maat gemaakt worden. Wij bieden deze tegen een scherpe prijs aan met een snelle levering. Op deze manier kun jij met een gerust hart werken in een omgeving met veel en hard geluid.

Voorkom gehoorschade met op maat gemaakte otoplastieken

Op maat gemaakte otoplastieken voorkomen gehoorschade. Onze specialisten maken een afdruk van de gehoorgang zodat deze perfect aansluit en je niet meer wordt blootgesteld aan hard geluid. Het is de perfecte bescherming van jouw gehoor. Je wilt tenslotte niet de rest van je leven met klachten aan je gehoor rondlopen. Bij een omgeving met veel lawaai kan je veel gehoorschade oplopen. De Pluggerz Custom-Fit Pro DM oordoppen hebben een speciaal DM filter, dat er voor zorgt dat het geluid gedempt, maar niet vervormt wordt. Alsof je de radio zachter zet! Ideaal als communicatie erg belangrijk is. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende filters van 10, 15, 20 en 25 dB. Wij bieden ook andere producten aan te bescherming tijdens het werken. Zo kun je bij ons terecht voor helmen, veiligheidsbrillen, maar ook voor vlamvertragende werkkleding.

Laat je gehoorgang opmeten door onze experts

Een set otoplastieken bestaat uit een set oordoppen, bewaarkoker en cerumenpen. Een koord met kledingclip kan bij de Custom-Fit Pro DM alleen gebruikt worden als er voor een handgreep gekozen wordt bij siliconen materiaal. Wil je graag op maat gemaakte otoplastieken die je kunt dragen tijdens jouw werkzaamheden of wil je andere veiligheidsartikelen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom aan de Waalkade in Rotterdam. Wij maken graag een afdruk van jouw gehoorgang voor een zo goed mogelijk resultaat. Heb je vragen of wil je eerst wat meer informatie over de mogelijkheden? Bel hiervoor naar +31 (0)10 42 91 447 of vul ons contactformulier in.

Onze 3 modellen

De Custom-Fit Pro

De Custom-Fit Pro oordoppen zijn op maat gemaakte oordoppen met filter voor o.a de industrie, bouw etc., waarmee schadelijk geluid tot een veilig niveau wordt gedempt. De custom-fit oordoppen kan voorzien worden van 8 soorten filters.

De Custom-Fit Pro Detec

De Custom-Fit Pro Detec oordoppen zijn detecteerbare op maat gemaakte oordoppen met filter voor de voedselindustrie, waarmee schadelijk geluid tot een veilig niveau wordt gedempt. De oordoppen zijn detecteeerbaar doordat deze zijn voorzien van een detectiekogel. De custom-fit detec oordoppen kan voorzien worden van 8 soorten filters.

De Custom-Fit Pro DM

Deze op maat gemaakte oordoppen met speciaal vlakfilter zijn zeer geschikt voor mensen die werken in de bouw of een andere omgeving met veel lawaai.Leverbaar in acrylaat en siliconen en diverse kleuren. Siliconenversie kan de oordop voorzien worden van een handgreepje.