Werkschoenen die lopen als sneakers

Vermeer Workwear
Home » Werkschoenen sneakers
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Sportieve werkschoenen met het uiterlijk van sneakers koop je bij Bedrijfskleding.com. Wij hebben een ruime collectie werkschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een goede bescherming van jouw voeten. Heb je orthopedische inlegzolen? Dat is bij ons geen enkel probleem, hier hebben we meerdere geschikte werkschoenen voor in ons assortiment. Onze sportieve werkschoenen hebben antislip om te voorkomen dat je uitglijdt. Hierdoor heb je minder kans op ongelukken. Heb jij toffe sneakers of andere sportieve werkschoenen gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ervaar onze snelle levering!

Sportieve werkschoenen met het uiterlijk van sneakers

Bij ons kies je uit verschillende sportieve werkschoenen die eruit zien als sneakers. Zo kies je uit verschillende kleuren en soorten. Wij hebben hoge en lage werkschoenen die eruit zien als sneakers van diverse merken, zoals Bata, Cofra en Atlas. Natuurlijk zijn ze voorzien van bijvoorbeeld een composiet neus ter beschermen van je voeten en tenen. Ook wanneer je op zoek bent naar specifieke werkschoenen voor heren of werklaarzen voor dames kun je bij ons terecht. Wij bieden verschillend schoeisel aan tegen scherpe prijzen.

Bekijk ook ons assortiment werkkleding

Ons bedrijf bestaat als sinds 1928 en heeft de nodige ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van werkkleding. Wij zijn dé specialist in Rotterdam op het gebied van bedrijfskleding. Sportieve werkschoenen, zoals een schoen die eruit ziet als sneakers, zijn hier een belangrijk onderdeel van. Ook broeken, jassen en veiligheidsaccessoires, zoals een beeldschermbril en otoplastieken zijn belangrijk bij diverse werkzaamheden.

Kom onze werkschoenen passen in Rotterdam

Wij begrijpen dat je bij het kopen van sportieve werkschoenen, zoals sneakers, deze eerst wilt passen. Op deze manier weet je meteen hoe ze lopen en of ze comfortabel zitten. Daarom ben je op afspraak van harte welkom in onze showroom aan de Waalkade in Rotterdam. Weet je al welke werkschoenen je wilt kopen? Plaats dan vandaag je bestelling in onze webshop! Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen via +31 (0)10 42 91 447 of door het invullen van ons contactformulier.