Werkschoenen die lopen als een sneaker

Vermeer Workwear
Home » Werkschoenen sneakers
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Ben je op zoek naar sportieve werkschoenen met het uiterlijk van een sneaker? Bedrijfskleding.com biedt je een ruim en divers assortiment aan veiligheidssneakers van hoogwaardige kwaliteit aan. Door een sportieve veiligheidsschoen te kopen ben je verzekerd van een goede bescherming. Ook als je orthopedische inlegzolen hebt, kun je deze veiligheidsschoenen in de vorm van een sneaker kopen. In ons ruime assortiment vind je namelijk meerdere veiligheidssneakers waar deze inlegzolen in kunnen. Onze sportieve werkschoenen hebben antislip om te voorkomen dat je uitglijdt. Door deze veiligheidssneakers heb je minder kans op ongelukken. Heb jij toffe een sneaker of andere sportieve werkschoenen gevonden in onze webshop? Als je veiligheidsschoenen in de vorm van een sneaker wilt kopen, profiteer je bij ons van snelle levering.

Werkschoenen bestellen die lijken op een sneaker

In onze webshopkies je uit verschillende sportieve werkschoenen die eruitzien als een sneaker. Wij bieden je veiligheidssneakers in diverse kleuren en soorten aan. zo bieden wij lage en hoge werkschoenen van diverse merken als Bata, Cofra en Atlas aan die eruitzien als sneakers. Natuurlijk zijn ze voorzien van bijvoorbeeld een composiet neus ter bescherming van je voeten en tenen. Ga je liever voor normale werkschoenen? Dan bieden wij ook werkschoenen aan van Emma en Haix. Ook wanneer je op zoek bent naar specifieke werkschoenen voor heren of werklaarzen voor dames kun je bij ons terecht.  Je kunt bij ons verschillende veiligheidsschoenen in de vorm van een sneaker kopen tegen scherpe prijzen.

Wij verkopen naast veiligheidssneakers ook een ruim assortiment aan werkkleding

Ons bedrijf bestaat als sinds 1928 en heeft de nodige ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van werkkleding. Wij zijn dé specialist in Rotterdam op het gebied van bedrijfskleding. Sportieve werkschoenen die eruitzien als een sneaker zijn hier ook een onderdeel van. Ook broeken, jassen en veiligheidsaccessoires, zoals een beeldschermbril en otoplastieken zijn belangrijk bij diverse werkzaamheden.

Win advies voor het kopen van een sportieve veiligheidsschoen

Wij begrijpen dat je bij het kopen van sportieve werkschoenen, die lijken op een sneaker, eerst wilt passen. Op deze manier weet je meteen hoe de schoenen lopen en of ze comfortabel zitten. Daarom ben je op afspraak van harte welkom in onze showroom aan de Waalkade in Rotterdam om veiligheidsschoenen te kopen die lijken op een sneaker. Weet je al welke werkschoenen je wilt kopen? Plaats dan vandaag je bestelling in onze webshop! Voor vragen of meer informatie over het kopen van een sportieve veiligheidsschoen kun je altijd contact opnemen via +31 (0)10 42 91 447, stuur een e-mail naar sales@vermeerbv.com of vul ons contactformulier in.