Veiligheidsschoenen kopen

Vermeer Workwear
Home » Veiligheidsschoenen kopen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Bij Bedrijfskleding.com kun je online diverse soorten veiligheidsschoenen kopen. Met de juiste kleding en schoenen verhoog je veiligheid op de werkvloer aanzienlijk doordat je werknemers beter beschermd zijn. Schoenen met een stalen neus, lage schoenen of halfhoge schoenen, bij ons kun je allerlei hoogwaardige veiligheidsschoenen van A-merken bestellen.

Online kun je de juiste veiligheidsschoenen kopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, vooral bij werkzaamheden waarbij scherpe of zware materialen op je voeten kunnen vallen. Door veiligheidsschoenen te bestellen, verklein je de kans op ongevallen. Daarom is het verstandig om online veiligheidsschoenen te kopen via Bedrijfskleding.com. Bij ons kun je allerlei veiligheidsschoenen van hoogwaardig materiaal bestellen. Er zijn bijvoorbeeld diverse schoenen met een stalen neus beschikbaar die de tenen beschermen tegen impact. De stevigheid en de stalen elementen doen echter niets af aan het draagcomfort van de schoenen. Bekijk bijvoorbeeld de veiligheidsschoenen van Haix. De veiligheidsschoenen en de schoenen met een stalen neus die je bij ons online kunt kopen zitten zeer comfortabel. Dankzij de veiligheidsschoenen die je bij ons kunt bestellen, zijn je werknemers dus de hele dag comfortabel en beschermd.

Persoonlijk advies over jouw schoenen

Het kopen van veiligheidsschoenen is uiteraard een zorgvuldige zaak. Ga je bijvoorbeeld voor schoenen van Atlas? Of zijn de schoenen van Bata beter geschikt? Het bestellen van de juiste veiligheidsschoenen hangt af van de werkzaamheden die je werknemers verrichten. De horeca vereist immers heel andere soorten schoenen dan bouwwerkzaamheden of werken op een schip. Bij ons kun je bijvoorbeeld online lederen laarzen kopen als veiligheidsschoenen. Deze schoenen zijn verkrijgbaar met of zonder stalen neus. Voor werken op of in het water zijn kunststof laarzen beter geschikt. Als je bij ons online veiligheidsschoenen wilt kopen, filter je ook op de veiligheidsnormen waar jouw laarzen aan moeten voldoen.

Bestel je schoenen met stalen neus in onze webshop

Bij ons vind je naast schoenen met een stalen neus andere veiligheidsartikelen om je werknemers te beschermen. Je kunt via onze webshop eenvoudig de veiligheidsschoenen bestellen. Daarnaast hebben we een ruime showroom aan de Waalkade in Rotterdam waar je onze collectie kunt bekijken. Maak een afspraak bij de showroom of vraag een offerte aan door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door een e-mail te sturen naar sales@vermeerbv.com. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken.