Tricorp werkkleding

Vermeer Workwear
Home » Tricorp werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Zorg ervoor dat jouw personeel er goed uitziet dankzij Tricorp werkkleding. De kleding van dit merk is modern en gemaakt voor de meeste uiteenlopende vakgebieden. Bij Bedrijfskleding.com bieden wij een compleet assortiment aan en kunnen we een totaalpakket aanbieden. Wil je voor minimaal 30 personeelsleden nieuwe werkkleding aanschaffen? Twijfel dan niet en maak gebruik van onze expertise. Wij zijn betrouwbaar, hebben veel ervaring en leveren altijd hoge kwaliteit.

Laat je personeel er goed bij lopen met Tricorp werkkleding

Wanneer je werkkleding draagt, mag het natuurlijk vies worden. Je draagt het ook omdat het laat zien voor welk bedrijf je werkt. Wanneer je wilt dat je personeel er goed en, voor jouw medewerkers niet onbelangrijk, comfortabel bij loopt, kies je voor Tricorp werkkleding. Bij Bedrijfskleding.com in Rotterdam heb je ontzettend veel keuze. Wij bieden namelijk een compleet assortiment aan. Van shirts tot broeken en van veiligheidskleding tot overalls. Naast werkkleding van dit merk, bieden wij diverse andere producten aan. Zo hebben we ook een ruim assortiment werkschoenen voor heren en dames en diverse veiligheidsmaterialen zodat je personeel veilig te werk gaat.

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag een totaalpakket voor een scherpe prijs? Vraag dan een offerte aan bij Bedrijfskleding.com! Wij ontzorgen je graag op het gebied van bedrijfskleding. Neem telefonisch contact op via +31 (0)10 42 91 447 en maak een afspraak in onze grote showroom aan de Waalkade in Rotterdam.