Werkkleding van Tricorp

Vermeer Workwear
Home » Tricorp werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Zorg ervoor dat jouw personeel er goed uitziet door van het merk Tricorp werkkleding aan te schaffen. De kleding van dit merk is modern en gemaakt voor de meeste uiteenlopende vakgebieden. Bij Bedrijfskleding.com kies je uit een compleet assortiment Wil je voor minimaal 30 personeelsleden nieuwe werkkleding aanschaffen? Twijfel dan niet en maak gebruik van ons totaalpakket. Wij zijn betrouwbaar, hebben veel ervaring en leveren altijd hoge kwaliteit.

Laat je personeel er goed bij lopen als je van het merk Tricorp werkkleding bestelt

Werkkleding heeft diverse functies. Ten eerste mag werkkleding vies worden, je dient er goed in te kunnen werken én met werkkleding laat je zien voor welk bedrijf je werkt. Wanneer je wilt dat jouw medewerkers er goed en comfortabel bij lopen, kies je voor werkkleding van Tricorp. Bij ons heb je ontzettend veel keuze. Wij verkopen namelijk een compleet assortiment: shirts, broeken, schoenen én spuitoveralls. Naast werkkleding, koop je bij ons ook diverse werkschoenen voor heren en dames en diverse veiligheidsmaterialen zodat je personeel veilig te werk gaat.

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag een totaalpakket aan werkkleding van Tricorp bestellen in onze webshop voor een scherpe prijs? Vraag dan een offerte aan bij Bedrijfskleding.com! Wij ontzorgen je graag op het gebied van bedrijfskleding. Neem telefonisch contact op via +31 (0)10 42 91 447 en maak een afspraak in onze grote showroom aan de Waalkade in Rotterdam.