Werkkleding van Tranemo

Vermeer Workwear
Home » Tranemo werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Het merk Tranemo ontwikkelt werkkleding dat gemaakt is voor werkzaamheden in de industrie of offshore. Bij Bedrijfskleding.com in Rotterdam koop je altijd geschikte werkkleding voor jouw werkzaamheden. Wij zijn een ervaren en betrouwbare specialist met een uitgebreid assortiment. Bovendien leveren we jouw producten altijd snel. Hierbij maakt het niet uit of je een paar kledingstukken bestelt voor jezelf of een grote bestelling plaatst voor al jouw medewerkers.

Van het kwalitatieve merk Tranemo werkkleding bestellen voor je hele bedrijf

Wil je het personeel van jouw bedrijf voorzien van werkkleding van Tranemo? Wij bieden graag een totaaloplossing aan. Vanaf 30 personen kunnen wij jou ontzorgen op het gebied van werkkleding van onder andere dit merk. Zo ziet je personeel er professioneel en representatief uit én dragen ze goede veiligheidskleding. In ons complete aanbod bieden we onder andere werkschoenen voor dames en heren aan. Je maakt de keuze voor de schoen die past bij jouw werkzaamheden. Werk je veel buiten? Kies dan bijvoorbeeld voor waterdichte werkschoenen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je een totaaloplossing voor al jouw personeel op het gebied van werkkleding van het merk Tranemo? Onze medewerkers vertellen je hier alles over en stellen met jou een offerte op maat op. Je bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam of je neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 en bespreek de mogelijkheden. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.