Tranemo werkkleding

Vermeer Workwear
Home » Tranemo werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Tranemo werkkleding is gemaakt voor werkzaamheden in de industrie of offshore. Bij Bedrijfskleding.com in Rotterdam koop je altijd geschikte werkkleding voor jouw werkzaamheden. Of je nu een paar kledingstukken besteld voor jezelf of een grote bestelling plaats voor al jouw medewerkers. Wij zorgen altijd voor een snelle levering. Dit wordt ook gewaardeerd door onze klanten. Wij zijn een ervaren en betrouwbare specialist met een uitgebreid assortiment.

Tranemo werkkleding van goede kwaliteit voor het hele bedrijf

Wil je het personeel van jouw bedrijf voorzien van Tranemo werkkleding? Wij bieden graag een totaaloplossing aan. Vanaf 30 personen kunnen wij jou ontzorgen op het gebied van werkkleding. Zo ziet je personeel er professioneel en representatief uit én dragen ze goede werkkleding van dit merk. In ons complete aanbod bieden we onder andere werkschoenen voor dames en heren aan. Je kiest de schoen die past bij jouw werkzaamheden, zoals waterdichte schoenen voor buiten. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor kwalitatief goede veiligheidskleding.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je een totaaloplossing op het gebied van Tranemo werkkleding voor al jouw personeel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 en bespreek de mogelijkheden. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Onze medewerkers kunnen je hier alles over vertellen en een offerte op maat opstellen. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.