Spuitoverall

Vermeer Workwear
Home » Spuitoverall
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Met een spuitoverall zorg je ervoor dat tijdens het schuren, lakken of verven je eigen kleren beschermd worden en schoon blijven. Ben je op zoek naar een goede overall voor een scherpe prijs? Bij Bedrijfskleding.com slaag je gegarandeerd! Wij zijn dé specialist in Rotterdam en vinden betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk.

Een spuitoverall zorgt dat je kleding schoon blijft

Op onze website kun je de spuitoverall bestellen in verschillende maten, van M tot XXXL. In de kap zit ook nog een kraag, zodat je ook een deel van je hoofd kunt beschermen. Doordat de overall waterdicht is, weet je zeker dat er niks met je kleding kan gebeuren. Bent je niet op zoek naar een overall, maar wil je wel bescherming tegen bepaalde materialen? Wij hebben ook verschillende stofjassen in ons assortiment. Op het gebied van werkkleding bieden wij een compleet assortiment aan. Wanneer je liever geen overall draagt, maar op zoek bent naar losse werkkleding heb je bij ons genoeg keuze. Bekijk bijvoorbeeld onze kleding van Sioen. Zo koop je in onze webshop onder andere de volgende producten:

Plaats je bestelling en ervaar onze snelle levering

Heb je interesse in een waterdichte spuitoverall? Bestel jouw nieuwe overall eenvoudig in onze webshop en ervaar onze snelle levering vanuit Rotterdam. Heb je een specifieke vraag over het product? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of stuur een e-mail naar sales@vermeerbv.com. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.