Sixton werklaarzen

Vermeer Workwear
Home » Sixton werklaarzen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Met Sixton werklaarzen haal je uitstekende kwaliteit in huis. De werklaarzen van dit merk zorgen ervoor dat je dankzij antislip niet wegglijdt. In de webshop van Bedrijfskleding.com kies je uit een ruim assortiment werklaarzen. Wij zorgen voor scherpe prijzen en voor een snelle levering van jouw bestelling.

Sixton werklaarzen van uitstekende kwaliteit

Werk je het hele jaar door veel in de buitenlucht en ben je op zoek naar goede werklaarzen voor jouw werkzaamheden? In het assortiment van Bedrijfskleding.com koop je diverse Sixton werklaarzen. Deze laarzen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit. Ook zijn ze licht van gewicht waardoor het net lijkt alsof je normale werkschoenen aan hebt en hebben ze een isolerende werking. Wij hebben ook speciale werklaarzen voor heren, maar ook goede veiligheidsschoenen. In de winter kan het flink koud worden tijdens het werken in de buitenlucht. Daarom kun je bij ons ook terecht voor handschoenen voor in de winter.

Bestel eenvoudig de juiste werklaarzen

Wanneer je Sixton werklaarzen wilt bestellen, wil je natuurlijk wel meteen de goede in huis halen. Wil je de laarzen eerst passen voordat je ze bestelt? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom aan de Waalkade in Rotterdam. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je graag bij het vinden van geschikte werklaarzen van Sixton of een van onze andere merken in Rotterdam. Bel naar +31 (0)10 42 91 447 of vul ons online contactformulier in.