Sixton werklaarzen

Vermeer Workwear
Home » Sixton werklaarzen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Ben je op zoek naar Sixton werklaarzen? In de webshop van Bedrijfskleding.com kies je uit een ruim assortiment aan werklaarzen, waaronder uit de lederen laarzen van dit merk. Met de Sixton werklaarzen weet je zeker dat je laarzen van uitstekende kwaliteit aanschaft. Ze beschikken namelijk over antislip en door het lederen materiaal zijn ze stevig. Wij zorgen voor scherpe prijzen en voor een snelle levering van jouw bestelling.

Sixton werklaarzen van uitstekende kwaliteit

Werk je het hele jaar door veel in de buitenlucht en ben je op zoek naar goede werklaarzen voor jouw werkzaamheden? In het assortiment van Bedrijfskleding.com koop je diverse Sixton werklaarzen. De laarzen van dit merk zijn licht van gewicht, waardoor het net lijkt alsof je normale werkschoenen aanhebt. Daarnaast beschikken ze over een isolerende werking. Ben je op zoek naar lederen laarzen voor heren? Of wil je veiligheidsschoenen kopen? In de winter kan het flink koud worden tijdens het werken in de buitenlucht. Daarom kun je bij ons ook terecht voor handschoenen voor in de winter.

Bestel eenvoudig de juiste werklaarzen

Wil je de Sixton werklaarzen eerst passen voordat je ze bestelt? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen in onze showroom aan de Waalkade in Rotterdam. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je graag bij het vinden van geschikte werklaarzen van Sixton of van een van onze andere merken in Rotterdam. Bel naar +31 (0)10 42 91 447, stuur een e-mail naar sales@vermeerbv.com of vul ons online contactformulier in.