Kleding van Santino is uitstekende bedrijfskleding

Vermeer Workwear
Home » Santino bedrijfskleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Wanneer je kiest voor Santino, kies je voor de beste bedrijfskleding. Deze kleding heeft een goede pasvorm en biedt extra bescherming tegen letsel. Bovendien ziet de kleding er fantastisch uit. Een belangrijke functie van bedrijfskleding is representativiteit. Met de juiste bedrijfskleding zien jij en je collega’s er netter uit, waardoor je betrouwbaarheid uitstraalt.

Van Santino vind je bedrijfskleding voor ieder bedrijf

De juiste bedrijfskleding is natuurlijk voor ieder bedrijf anders. Bij een horecabedrijf of in een kantoorpand zijn representatieve overhemden een must, terwijl er in fabrieken vaak T-shirts gedragen worden. Voor alle soorten bedrijven heeft Santino de juiste bedrijfskleding. Je vindt in onze zaak voor bedrijfskleding bijvoorbeeld diverse nette T-shirts en sweaters. Er zijn verschillende kleuren en maten beschikbaar. Naast de bedrijfskleding van Santino vind je ook artikelen van vele andere merken, zoals Helly Hansen. In de showroom van Bedrijfskleding.com uit Rotterdam vind je ook kleding van Mascot.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je voor jouw bedrijf interesse in bedrijfskleding van Santino of andere merken? Dan is het aan te raden om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen. Heb je nog vragen? Bel dan naar +31 (0)10 42 91 447 of stuur een e-mail naar sales@vermeerbv.com. Kom langs bij onze showroom in Rotterdam om het ruime assortiment te bekijken.