Kleding van Portwest

Vermeer Workwear
Home » Portwest kleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Portwest is een merk dat kleding produceert van hoogwaardige kwaliteit. Veiligheid staat bij dit merk voorop. Net als bij Bedrijfskleding.com uit Rotterdam is betrouwbaarheid ook erg belangrijk. Je wilt er tenslotte zeker van zijn dat je kleding van topkwaliteit in huis haalt. Wil je bedrijfskleding bestellen voor minimaal 30 personen? Dan helpen wij je graag met een totaalpakket op het gebied van bedrijfskleding. Onze ervaren medewerkers hebben de kennis in huis om jou van vakkundig advies te voorzien.

Zorg met Portwest voor meer zichtbaarheid en veiligheid in jouw kleding

Met kleding van Portwest weet je zeker dat jouw medewerkers beschermt hun werk kunnen uitvoeren. Zo hebben we onder ander vlamvertragende werkkleding van dit merk, maar ook van andere kwalitatief goede merken als Tranemo. Ook zorgt Portwest voor kleding met een hogere zichtbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan signaalkleding. Wat voor kledingstuk je ook bestelt, wij zorgen altijd voor een snelle levering zodat jij niet lang hoeft te wachten.

Vraag een offerte aan

Wil jij jouw hele bedrijf voorzien van kleding van Portwest? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door het invullen van ons contactformulier. Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken in onze showroom in Rotterdam. Twijfel niet en zorg voor goede bedrijfskleding voor al jouw medewerkers.