Portwest kleding

Vermeer Workwear
Home » Portwest kleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Portwest is een merk dat kleding produceert van hoogwaardige kwaliteit. Een van de belangrijke aspecten is dat veiligheid voorop staat. Net als bij Bedrijfskleding.com uit Rotterdam is betrouwbaarheid ook erg belangrijk. Je wilt er tenslotte zeker van zijn dat je goede kwaliteit kleding in huis haalt. Wij hebben de nodige ervaring en kennis in huis om jou te voorzien van een totaalpakket op het gebied van bedrijfskleding. Dit kunnen wij verzorgen vanaf ongeveer 30 personen. Bij interesse kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Zorg voor meer zichtbaarheid en veiligheid dankzij Portwest kleding

Met Portwest kleding weet je zeker dat jouw personeel de bescherming heeft die ze nodig hebben. Wij hebben dan ook een compleet assortiment kleding van Portwest. Zo hebben we onder ander vlamvertragende werkkleding van dit merk, maar ook van andere kwalitatief goede merken. Ook zorgen zij voor kleding met een hogere zichtbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reflecterende jas. Wat voor kledingstuk je ook wilt bestellen, wij zorgen altijd voor een snelle levering zodat jij niet lang hoeft te wachten.

Vraag een offerte aan

Wil jij jouw hele personeel voorzien van Portwest kleding? Neem dan contact met ons op voor een totaalpakket en een offerte op maat. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door het invullen van ons contactformulier. Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken in onze showroom in Rotterdam. Twijfel niet en zorg voor goede bedrijfskleding voor al jouw medewerkers.