MSA veiligheidsmaterialen

Vermeer Workwear
Home » MSA veiligheidsmaterialen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Zorg dat je te allen tijde veilig te werk gaat met behulp van MSA veiligheidsmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan goede helmen om hoofdschade te voorkomen. Dankzij ons ruime assortiment MSA veiligheidsmaterialen weet je zeker dat de juiste materialen koopt. Wij zorgen altijd voor een snelle levering. Je kunt veel artikelen in meervoud bestellen, zodat al jouw medewerkers veilig kunnen werken. Hiervoor bieden wij je graag een totaalpakket aan.

Een uitgebreid assortiment MSA veiligheidsmaterialen

Om je werkzaamheden goed uit te voeren, is het ook belangrijk dat je let op de je eigen veiligheid of die van jouw personeel. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar door jezelf of jouw personeel goede bescherming te laten dragen, verminder je de kans op een ongeluk. Wij hebben een groot assortiment veiligheidsartikelen, zoals een verstelbare kinriem met elastische band. Deze riem zorgt voor extra veiligheid bij het werken op grote hoogtes. Ook hebben we in onze showroom in Rotterdam en in onze webshop gehoorbescherming, valbeveiliging en oogbescherming, zoals een veiligheidsbril op sterkte.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Heb je veel personeel en wil je er zeker van zijn dat ze er veilig bij lopen tijdens het werken? Neem contact met ons op voor een totaalpakket op het gebied van MSA veiligheidsmaterialen en bedrijfskleding. Wij hebben de mogelijkheid om je op dit gebied volledig te ontzorgen en een offerte op maat aan te bieden. Voor meer informatie kun je ons telefonisch bereiken op +31 (0)10 42 91 447. Ook kun je ons contactformulier invullen en ben je van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.