Mascot werkkleding

Vermeer Workwear
Home » Mascot werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Bij veel bedrijven wordt er gebruik gemaakt van Mascot werkkleding. Dat is ook niet zo gek, want deze kleding zit lekker en is van stevige kwaliteit. Zo ben je goed beschermd tegen onverhoopt letsel wanneer je werkt met zware materialen of met gevaarlijke machines. De verschillende kledingstukken zijn voorzien van extra verdikte pads op de ellebogen en knieën, zodat je ook veilig en comfortabel op de grond kunt werken.

Van het merk Mascot bieden wij diverse soorten werkkleding aan

Net zoals bij onze vele andere merken, zoals kleding van Sioen en Tricorp, heb je bij het hoogwaardige merk Mascot een ruime keuze uit verschillende kledingstukken. Dit merk vindt je net zoals vele andere merken bij Bedrijfskleding.com uit Rotterdam. Wij zetten graag voor je op een rijtje wat voor werkkleding van Mascot je in onze webshop kunt bestellen:

  • Lange werkbroeken met verstevigende kniepads
  • Lekker luchtige T-shirts
  • Windjacks die goed beschermen tegen wind en regen
  • Pilotjacks die je goed warmhouden tijdens het werken in winterse omstandigheden

Bestel je werkkleding of vraag een vrijblijvende offerte aan

Is je interesse gewekt voor het merk Mascot en de werkkleding die wij aanbieden, zoals een korte werkbroek voor heren. Of wil je persoonlijke veiligheidsartikelen kopen van andere hoogwaardige merken? Bestel dan in onze webshop. Heb je eerst prijsinformatie nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dit kan door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447, een e-mail te sturen naar sales@vermeerbv.com of door het invullen van ons contactformulier. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar nieuwe vlamvertragende werkkleding? Of toch liever een overall van Havep? Dan ben je ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam om de uitgebreide collectie te komen bekijken, te passen en om persoonlijk advies te krijgen. Het is wel handig als je eerst even contact met ons opneemt om een afspraak te maken.