Mascot werkkleding is van hoge kwaliteit

Vermeer Workwear
Home » Mascot werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Bij veel bedrijven wordt er gebruik gemaakt van Mascot werkkleding. Dat is ook niet zo gek, want deze kleding zit lekker en is van stevige kwaliteit, waardoor je goed beschermd bent tegen onverhoopt letsel wanneer je werkt met zware materialen of met gevaarlijke machines. De verschillende kledingstukken zijn voorzien van extra verdikte pads op de ellebogen en knieën, zodat je ook veilig en comfortabel op de grond kunt werken.

Maak je keuze uit de verschillende soorten Mascot werkkleding

Net zoals bij onze vele andere merken, zoals Havep, Santino en Tricorp, heb je ook een ruime keuze uit verschillende kledingstukken van het hoogwaardige merk Mascot. Dit merk vindt je net zoals vele andere merken bij Bedrijfskleding.com uit Rotterdam. Wij zetten graag voor je op een rijtje wat voor werkkleding van Mascot je in onze webshop kunt bestellen:

  • Lange werkbroeken met verstevigende kniepads
  • Lekker luchtige T-shirts
  • Windjacks die goed beschermen tegen wind en regen
  • Pilotjacks die je goed warmhouden tijdens het werken in winterse omstandigheden

Bestel je werkkleding of vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd geraakt in Mascot werkkleding of in werkkleding of persoonlijke beschermingsmaterialen van andere hoogwaardige merken? Bestel dan in onze webshop. Heb je eerst prijsinformatie nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dit kan door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door het invullen van ons contactformulier. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar nieuwe werkkleding? Ook dan ben je van harte welkom in onze winkel in Rotterdam om de uitgebreide collectie te komen bekijken, te passen en om persoonlijk advies te krijgen. Het is wel handig als je eerst even contact met ons opneemt om een afspraak te maken.