Hydrowear werkkleding

Vermeer Workwear
Home » Hydrowear werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Door het bestellen van Hydrowear werkkleding ben je verzekerd van goede kwaliteit kleding voor jouw werknemers. Bij Bedrijfskleding.com bieden wij een compleet assortiment aan tegen scherpe prijzen. Je kunt jouw nieuwe Hydrowear werkkleding eenvoudig online bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze grote showroom in Rotterdam.

Wij ontzorgen jou graag met Hydrowear werkkleding

Hydrowear is een van originele Nederlands merk en produceert werkkleding met hoog draagcomfort. Wil je werkkleding voor minimaal 30 medewerkers bestellen? Dan staan onze medewerkers graag voor je klaar. Wij helpen je door het ontzorgen van jouw bedrijf door een totaalpakket aan te bieden op het gebied van bedrijfskleding. Je bestelt bij ons ook de juiste bescherming voor jouw personeel, zodat ze veilig hun werk kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan onder andere de volgende producten:

  • Valbeveiliging
  • Werkhandschoenen
  • Snijbestendige handschoenen

Ook hebben we een beeldschermbril, zodat jouw personeel geen last van hun ogen krijgt wanneer ze lang achter een computer zitten.

Maak een afspraak in onze showroom

Ben jij geïnteresseerd in het bestellen van werkkleding van Hydrowear voor jouw personeel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar +31 (0)10 42 91 447 en maak een afspraak in onze grote showroom aan de Waalkade in Rotterdam. Ook kun je direct een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met deskundig advies. Ook bij vragen of voor meer informatie neem je contact met ons op.