Hydrowear werkkleding

Vermeer Workwear
Home » Hydrowear werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Door Hydrowear werkkleding te bestellen ben je verzekerd van kwalitatieve kleding voor jouw werknemers. Bij Bedrijfskleding.com bieden wij een compleet assortiment aan tegen scherpe prijzen. Je kunt jouw nieuwe Hydrowear werkkleding eenvoudig online bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze grote showroom in Rotterdam.

Wij ontzorgen jou graag met Hydrowear werkkleding

Hydrowear is van origine een Nederlands merk dat werkkleding met een hoog draagcomfort produceert. Wil je werkkleding voor minimaal 30 medewerkers bestellen? Dan staan onze medewerkers graag voor je klaar. Ons bedrijf doet zijn best om jou te ontzorgen. Wij bieden je namelijk een totaalpakket aan, met bijvoorbeeld een korte broek voor heren. Je bestelt bij ons ook de juiste bescherming voor jouw personeel, zodat ze veilig hun werk kunnen uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan de volgende producten:

Ook verkopen we een beeldschermbril, zodat jouw personeel geen last van hun ogen krijgt wanneer ze lang achter een computer zitten.

Maak een afspraak in onze showroom

Ben jij geïnteresseerd in het bestellen van werkkleding van Hydrowear of van het merk Mascot? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar +31 (0)10 42 91 447 of stuur een e-mail naar sales@vermeerbv.com en maak een afspraak in onze grote showroom aan de Waalkade in Rotterdam. Ook kun je direct een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met deskundig advies over onze Hydrowear werkkleding. Ook bij vragen of voor meer informatie neem je contact met ons op.