Sportieve Helly Hansen werkkleding

Vermeer Workwear
Home » Helly Hansen werkkleding
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Helly Hansen is al jarenlang bekend als sportmerk, maar wist je dat dit merk ook hoogwaardige werkkleding maakt? Dit heeft voor jou als voordeel dat je bij Bedrijfskleding.com Helly Hansen werkkleding kunt bestellen die goed beschermt tegen letsel, maar er ook nog eens sportief uitziet. Hierdoor is Helly Hansen werkkleding ook zeer geschikt als bedrijfskleding. Je ziet er namelijk representatief uit, terwijl je voldoende bewegingsvrijheid hebt om je werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Helly Hansen werkkleding is er in allerlei varianten

Wanneer je Helly Hansen werkkleding wilt aanschaffen, kun je bij Bedrijfskleding.com uit Rotterdam onder andere terecht voor comfortabele werkjassen. Hiermee kun je in alle omstandigheden buiten aan het werk. Ook als het regent, koud is of hard waait, kun je zonder problemen doorwerken. Een goede reden om Helly Hansen werkkleding, zoals een jas of broek te bestellen.

Ontdek ons ruime assortiment

Behalve Helly Hansen werkkleding heeft Bedrijfskleding.com uit Rotterdam nog veel meer soorten werkkleding en beschermingsmiddelen in het zeer ruime assortiment. Hierdoor kun je op een betrouwbare manier werkkleding van Helly Hansen en vele andere merken bestellen, zoals Wrangler Texas en Satino. Je hebt jouw bestelling altijd snel in huis en dat alles voor een scherpe prijs. Neem voor de mogelijkheden van het bestellen van bedrijfskleding voor je bedrijf contact met ons op, dan ontzorgen wij jou totaal. Wij hebben mogelijkheden voor bedrijven met ongeveer 30 werknemers of meer. Om de mogelijkheden te bespreken maak je een afspraak om langs te komen in de winkel in Rotterdam. Ook kun je direct een offerte aanvragen via ons contactformulier of door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447.