Veilig werken met een Havep overall

Vermeer Workwear
Home » Havep overall
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Havep maakt werkkleding, zoals de bekende overall, die in veel bedrijven en door veel mensen die thuis klussen gebruikt wordt. Waarom deze werkkleding zo populair is? Dat komt vooral door het feit dat de werkkleding gemaakt wordt van zeer stevige stoffen, waardoor de kleding tegen een stootje kan. Op deze manier word je ook goed beschermd tegen letsel. Wanneer er onverhoopt iets mis gaat met een machine bijvoorbeeld, loop je zo min mogelijk kans op snij- en schaafwonden.

Comfortabel werken met de Havep overall en andere werkkleding

De stevige stof waardoor je veilig kunt werken is niet het enige voordeel van Havep werkkleding. Deze kleding, zoals de overall van Havep, zit ook nog eens ontzettend lekker. Daarnaast is de werkkleding voorzien van verschillende zakken, waar je eenvoudig gereedschap of andere spullen in op kunt bergen. Zo heb je alles wat je bij het klussen of bij je werk nodig hebt bij de hand.

Bestel verschillende soorten werkkleding

Behalve de Havep overall kun je veel verschillende soorten werkkleding bestellen in de webshop van Bedrijfskleding.com uit Rotterdam. In het ruime assortiment vind je ook werkkleding van andere merken, maar van het topmerk Havep bestel je bij ons bijvoorbeeld ook signaalkleding, zoals een overall in fluorescerende kleuren en met reflecterende strepen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak dan een afspraak om onze grote winkel in Rotterdam te bezoeken. Heb je andere vragen of wil je Havep werkkleding aanschaffen voor het klussen bij je thuis? Bestel deze dan in onze webshop! Bij vragen bel je naar +31 (0)10 42 91 447.