Haix werkschoenen

Vermeer Workwear
Home » Haix werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Haix werkschoenen zijn geschikt voor iedereen, wat voor klus je ook moet uitvoeren. Deze schoenen bieden de ondersteuning die je nodig hebt tijdens een klus. De Haix werkschoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten en modellen, zowel hoog als laag. Doordat de schoenen rondom voorzien van stevig beschermingsmateriaal, ben je goed beschermd tijdens het werken met zware materialen of met gevaarlijke machines.

De Haix werkschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten

Haix werkschoenen zijn, zoals eerder gezegd, geschikt voor iedereen. Dit komt door de vele verschillende maten en de diverse modellen waarin deze schoenen verkrijgbaar zijn. Tevens kun je ook andere veters voor deze schoenen aanschaffen. Zo zorg je ervoor dat je schoenen comfortabeler komen te zitten. Hierdoor zijn de Haix werkschoenen de meest ideale schoenen voor iedere klus en in ieder bedrijf. Wij verkopen ook schoenen van andere topmerken, zoals Emma werkschoenen. Ben je op zoek naar laarzen? Bekijk dan de Dunlop werklaarzen.

Kom onze werkschoenen bekijken

Heb je interesse in onze veiligheidsschoenen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze ruime winkel in Rotterdam. Dit kan door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447, een e-mail te sturen naar sales@vermeerbv.com of door ons contactformulier in te vullen. Wil je een zakelijke bestelling doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij doen je dan een aantrekkelijk aanbod.