Haix werkschoenen zijn geschikt voor iedereen

Vermeer Workwear
Home » Haix werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Haix werkschoenen zijn geschikt voor iedereen, wat voor klus je ook moet uitvoeren. Het maakt hierbij ook niet uit of je de schoenen gebruikt tijdens je werk of tijdens een klus thuis. Haix werkschoenen zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende varianten en modellen, zowel hoog als laag. De schoenen zijn rondom voorzien van stevig beschermingsmateriaal, waardoor je goed beschermd bent tijdens het werken met zware materialen of met gevaarlijke machines.

Maak je Haix werkschoenen helemaal af

Haix werkschoenen zijn, zoals gezegd geschikt voor iedereen. Dit komt niet alleen door de vele verschillende maten en de diverse modellen, maar ook door het feit dat er diverse veters voor de werkschoenen verkrijgbaar zijn. Dit verhoogt de stevigheid van je schoenen en zorgt ervoor dat je schoenen comfortabeler zitten. Daarom zijn Haix werkschoenen de meest ideale schoenen voor iedere klus en in ieder bedrijf.

Kom onze werkschoenen bekijken

Ben je benieuwd geworden naar onze werkschoenen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze ruime winkel in Rotterdam. Dit kan door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door ons contactformulier in te vullen. Wil je een zakelijke bestelling doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij doen je dan een aantrekkelijk aanbod.