Van Haix kun je bij ons veiligheidsschoenen kopen

Vermeer Workwear
Home » Haix veiligheidsschoenen kopen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

In onze webshop of onze showroom in Rotterdam kun je van het merk Haix diverse veiligheidsschoenen kopen. Bij dit merk heb je de keuze uit verschillende modellen die ieder aan andere veiligheidsnormen voldoen. Via de filters kom je erachter welke werkschoenen van Haix je het beste voor jouw werknemers kunt kopen. Wij adviseren je uiteraard ook graag over onze producten.

Online kun je van Haix diverse veiligheidsschoenen kopen

Bij Bedrijfskleding.com kun je uitstekende werkschoenen kopen van diverse merken, zoals Haix. Je kunt verschillende soorten werkschoenen van Haix kopen voor verschillende werkomstandigheden. De ene schoen is voorzien van antislip, de ander van een stalen tussenzool om het doordringen van scherpe voorwerpen te voorkomen. Je vindt bijvoorbeeld Haix-veiligheidsschoenen voor dames met een hoge of half hoge schacht. Het ene model focust meer op comfort, het andere op bescherming tegen scherpe voorwerpen van alle kanten. Wij verkopen ook Haix-veiligheidsschoenen voor heren met verschillende kwaliteiten, zoals brandwerende laarzen of waterproof schoenen. Weet je niet welk model veiligheidsschoenen van Haix je het beste voor jouw werknemers kunt kopen? Wij adviseren je graag als specialist in bedrijfskleding.

Vraag ons om advies of bestel direct

Je kunt de werkschoenen van Haix eenvoudig kopen in onze webshop. Het hangt af van de werkomgeving welke veiligheidsschoenen van Haix je het beste kunt kopen. Ieder model heeft namelijk andere kwaliteiten. Gebruik onze webshop of bezoek onze showroom in Rotterdam om werkschoenen van Haix te kopen. Om een offerte aan te vragen, neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door een e-mail te sturen naar sales@vermeerbv.com.