Haix fabriceert veiligheidsschoenen voor heren

Vermeer Workwear
Home » Haix veiligheidsschoenen heren
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Bij Bedrijfskleding.com vind je van het merk Haix allerlei veiligheidsschoenen voor heren. De modellen variëren in hoogte en specificaties. Daardoor zijn verschillende modellen geschikt voor diverse werkomstandigheden. Filter op de veiligheidsnormen waar de schoenen aan voldoen of vraag ons om advies.

Van het merk Haix vind je uitstekende veiligheidsschoenen voor heren

Via onze webshop en in onze ruime showroom koop je de beste veiligheidsartikelen. We verkopen onder andere een ruim aanbod aan werkschoenen voor heren. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit verschillende Atlas-werkschoenen of veiligheidsschoenen van Haix voor heren. Deze exemplaren variëren in model en ze voldoen ieder aan andere veiligheidsnormen. Je vindt onder andere half hoge veiligheidsschoenen die iets boven de enkel uitkomen. Het Nevada-model heeft klittenband en de Black Eagle modellen hebben juist veters. Het ene model is waterdicht en het andere is metaalvrij. Het hangt dus af van de werkomgeving welke keuze de juiste is voor jouw werknemers.

Bestel en profiteer van snelle levering

Wil jij bij ons Haix-veiligheidsschoenen kopen? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam of plaats direct een bestelling online. Bij ons profiteer je altijd van snelle levering, waardoor je de veiligheidsschoenen van Haix voor heren spoedig kunt gebruiken. Om een offerte aan te vragen of vragen te stellen, vul je ons contactformulier in. Je kunt ook een e-mail sturen naar sales@vermeerbv.com of bellen naar +31 (0)10 42 91 447.