Haix heeft goede veiligheidsschoenen voor dames

Vermeer Workwear
Home » Haix veiligheidsschoenen dames
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Van het merk Haix vind je bij Bedrijfskleding.com diverse veiligheidsschoenen voor dames. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, van laag tot hoog. Daarnaast hebben de verschillende exemplaren ieder andere kwaliteiten waardoor ze geschikt zijn voor diverse werkomstandigheden. Wij geven je graag advies over de juiste keuze voor jouw werknemers.

Het merk Haix produceert uitstekende veiligheidsschoenen voor dames

In onze winkel in Rotterdam vind je allerlei veiligheidsschoenen voor dames, zoals die van het merk Haix. Er zijn verschillende maten en modellen beschikbaar, zoals lage veiligheidsschoenen met klittenband of met veters. De hoge veiligheidsschoenen bieden meer steun aan de enkels zodat je werknemers er comfortabel op kunnen lopen. Aan de hand van de uiteenlopende kwaliteiten selecteer je de juiste schoenen voor jouw werknemers. Zoek je schoenen voor mannelijk personeel? Wij verkopen ook herenschoenen van Haix. Indien je behoefte hebt aan advies, helpen wij je graag met het kiezen van de juiste schoenen.

Bestel onze uitstekende veiligheidsschoenen

In onze showroom in Rotterdam en in onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan werkschoenen, zoals veiligheidsschoenen van Sixton. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit diverse veiligheidsschoenen voor dames van het merk Haix. Plaats online jouw bestelling en profiteer van snelle levering. Voor vragen of opmerkingen neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door een e-mail te sturen naar sales@vermeerbv.com.