Emma werkschoenen van topkwaliteit koop je hier

Vermeer Workwear
Home » Emma werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Soms heb je wat steviger werkschoeisel nodig en dan zijn Emma werkschoenen ideaal. Deze stevige schoenen zijn namelijk geschikt voor allerlei klussen. Niet alleen omdat ze genoeg bescherming en stevigheid bieden, maar ook omdat ze zowel in hoge als lage modellen beschikbaar zijn. Wanneer je kiest voor de hoge laarzen van Emma, dan beschermen deze werkschoenen ook je enkels, schenen en kuiten. Handig als je werkt met gevaarlijke machines of gereedschappen of met zware materialen die op deze manier geen letsel kunnen veroorzaken als je iets laat vallen.

Profiteer van de hoge kwaliteit van Emma werkschoenen

Emma werkschoenen hebben geen bekende naam, maar toch zijn dit toppers onder de werkschoenen. De schoenen zijn namelijk voorzien van stevig beschermingsmateriaal in de neus en rondom de enkels. Daarnaast zijn de schoenen uitgevoerd in hoogwaardig leer, wat niet alleen de stevigheid vergroot, maar de schoenen er ook nog eens extra mooi uit laat zien. Zo kom je goed beschermd voor de dag. Ondertussen zie je er ook nog eens representatief uit, wanneer je de Emma werkschoenen gebruikt voor het werken voor je bedrijf.

Bestel de schoenen eenvoudig online

Emma werkschoenen zijn eenvoudig te vinden in de webshop van Bedrijfskleding.com uit Rotterdam. Hier kun je ze eenvoudig bestellen. Heb je nog advies nodig of wil je Emma werkschoenen aanschaffen voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op voor advies of het aanvragen van een offerte. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)10 42 91 447. Daarnaast kun je een afspraak maken om onze grote winkel aan de Waalkade in Rotterdam te bezoeken.