Emma werkschoenen

Vermeer Workwear
Home » Emma werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Voor klussen waar je stevig werkschoeisel voor nodig hebt, schaf je Emma werkschoenen aan. Je kunt deze stevige werkschoenen namelijk voor diverse klussen dragen. Omdat deze schoenen eveneens verkrijgbaar zijn in hoge laarzen, bieden Emma werkschoenen altijd volledige bescherming, ook voor je enkels, schenen en kuiten. Dit is bijvoorbeeld handig als je met machines, gereedschap of zware materialen werkt.

De Emma werkschoenen beschikken over een hoge kwaliteit

In ons ruime assortiment bieden we je diverse werkschoenen aan, onder andere van het merk Emma. De schoenen van dit merk zijn voorzien van een beschermingsmateriaal in zowel de neus als rondom de enkels. Ze zijn uitgevoerd in hoogwaardig leer. Dit zorgt ervoor dat de stevigheid word vergroot. In ons ruime assortiment vind je ook andere merken, zoals werkschoenen van Haix en Bata. Ben je op zoek naar laarzen? Dan raden we de Dunlop werklaarzen aan.

Bestel de schoenen eenvoudig online

Je kunt de Emma werkschoenen eenvoudig vinden in de webshop van Bedrijfskleding.com uit Rotterdam. Heb je nog advies nodig of wil je werkschoenen aanschaffen voor je bedrijf? Wil je ook werkkleding van Havep bestellen of stofjassen kopen? Neem dan contact met ons op voor advies of het aanvragen van een offerte. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of stuur een e-mail naar sales@vermeerbv.com. Daarnaast kun je een afspraak maken om onze grote winkel aan de Waalkade in Rotterdam te bezoeken.