Dunlop werklaarzen

Vermeer Workwear
Home » Dunlop werklaarzen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Door Dunlop werklaarzen aan te schaffen weet je dat je altijd kiest voor zeer hoge kwaliteit. De laarzen van dit merk worden altijd gemaakt van rubber en kunststof. Door deze combinatie gaan de Dunlop werklaarzen jarenlang mee. Ook zijn ze optimaal bestand tegen vocht en vuil. Sommige modellen zijn zelfs bestand tegen irriterende en bijtende stoffen. Uiteraard zijn de werklaarzen van dit merk verkrijgbaar in diverse maten en modellen. Zo heb je altijd een ruime keuze. Welke laarzen schaf jij aan voor jouw werkzaamheden?

Je kunt de Dunlop werklaarzen bij diverse omstandigheden dragen

Jij en je medewerkers willen natuurlijk het hele jaar door comfortabel werken. Ook wanneer je thuis allerlei klussen wilt uitvoeren, is het fijn om goede werklaarzen te hebben. Gelukkig vind je bij Bedrijfskleding.com altijd de juiste werklaarzen van Dunlop en van andere hoogwaardige merken als Sixton. Alle laarzen die wij aanbieden kun je het gehele jaar dragen. Voor koude winterdagen zijn er bijvoorbeeld gevoerde laarzen. Je kun deze gebruiken in combinatie met onze diepvrieskleding. Wanneer het warm en zomers is, gebruik je natuurlijk dunne werklaarzen van Dunlop, ook deze bieden perfecte bescherming. Heb je liever werkschoenen? Bekijk dan bijvoorbeeld de werkschoenen van Emma.

Vraag naar het meest actuele aanbod

In ons diverse aanbod komen er steeds nieuwe modellen werklaarzen bij. Dit geldt voor het merk Dunlop, maar ook voor andere merken uit ons brede assortiment. Bekijk het actuele aanbod in de webshop of kom op afspraak langs in de showroom in Rotterdam. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0)10 42 91 447 of stuur een e-mail naar sales@vermeerbv.com.