Dunlop werklaarzen van zeer hoge kwaliteit

Vermeer Workwear
Home » Dunlop werklaarzen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Al jarenlang staan Dunlop laarzen bekend om hun zeer hoge kwaliteit en dat geldt zeker ook voor de werklaarzen. De laarzen worden altijd gemaakt van rubber en kunststof van hoge kwaliteit, zodat ze jarenlang meegaan. Ook zijn ze optimaal bestand tegen vocht en vuil. Sommige modellen zijn zelfs bestand tegen irriterende en bijtende stoffen. Uiteraard zijn de Dunlop werklaarzen verkrijgbaar in diverse maten en ook wat betreft modellen heb je een ruime keuze. Welke laarzen schaft jij aan voor jouw werkzaamheden?

Dunlop werklaarzen zijn er voor alle omstandigheden

Jij en je medewerkers willen natuurlijk het hele jaar door comfortabele werken. Ook wanneer je thuis allerlei klussen wilt uitvoeren, is het fijn om goede Dunlop werklaarzen te hebben. Gelukkig vind je bij Bedrijfskleding.com altijd de juiste werklaarzen van Dunlop en van andere hoogwaardige merken, voor het hele jaar. Voor koude winterdagen zijn er bijvoorbeeld gevoerde laarzen. Wanneer het warm en zomers is, gebruik je natuurlijk dunne werklaarzen van Dunlop, die toch goed beschermen.

Vraag naar het meest actuele aanbod

Ook bij werklaarzen komen er steeds nieuwe modellen bij. Dat geldt natuurlijk ook voor de andere merken uit ons brede assortiment. Bekijk het actuele aanbod in de webshop of kom op afspraak langs in de winkel in Rotterdam. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0)10 42 91 447.