Klantenservice

Contact

Onze customer service is van maandag tot en met vrijdag telefonisch (8.45 to 16.45) bereikbaar op 010-4291447. Uiteraard kunt u ons altijd een mail sturen: sales@vermeerbv.com

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@vermeerbv.com. Onze customer service kan u een retournummer verstrekken, waardoor uw retourzending op een vlotte manier kan worden afgehandeld. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, retourneer dan het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Aangepaste artikelen retourneren

Het is niet mogelijk om de artikelen te retourneren indien wij deze hebben voorzien van uw huisstijl (logo) of hebben aangepast naar uw wensen.

Neem contact op