Beeldschermbril

Vermeer Workwear
Home » Beeldschermbril
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Een beeldschermbril zorgt ervoor dat je tijdens het werken achter de computer minder last krijgt van je ogen. Een van de voordelen is dat je scherper beeld hebt tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Ook bij het switchen van beeldscherm naar papieren aantekeningen helpt deze bril. Je kunt deze bril eenvoudig in onze webshop of onze showroom in Rotterdam kopen voor een scherpe prijs.

Een beeldschermbril heeft vele voordelen

Een beeldschermbril zorgt niet alleen voor scherper beeld, maar ook voor een betere houding. Je hoeft niet meer dichtbij het scherm te zitten, maar kunt een normale werkhouding aannemen. Bij deze brillen zit vaak een blue filter. Dit is een speciale coating die ervoor zorgt dat je beter naar een scherm kunt kijken. Je ogen zijn meer ontspannen en je krijgt minder snel last van tranende ogen. Na een lange werkdag heb je dankzij een beeldschermbril minder vermoeide ogen en ben je ook meer ontspannen. In ons complete assortiment vind je ook andere accessoires, zoals otoplastieken en verschillende veiligheidsmaterialen om veilig je werk op grote hoogte uit te kunnen voeren.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Wil je graag een goede beeldschermbril kopen, maar heb je geen idee welke je moet hebben? Neem dan contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door het invullen van ons contactformulier. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Hier werken onze deskundige medewerkers die je graag voorzien van advies.