Beeldschermbril

Vermeer Workwear
Home » Beeldschermbril
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Met een beeldschermbril heb je tijdens het werken achter de computer minder last van je ogen. Daarnaast krijg je een scherper beeld als je deze bril op hebt tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. De bril helpt zelfs bij het switchen van beeldscherm naar papieren aantekeningen. Je koopt deze bril eenvoudig in onze webshop of onze showroom in Rotterdam tegen een scherpe prijs.

Je werkt comfortabeler met een beeldschermbril

Een beeldschermbril zorgt niet alleen voor scherper beeld, maar ook voor een betere houding. Met deze bril hoef je niet meer dicht bij het scherm te zitten, maar neem je een normale werkhouding aan. In beeldschermbrillen zit vaak een blauwlichtfilter. Dit is een speciale coating die ervoor zorgt dat je comfortabeler naar een scherm kijkt. Je ogen zijn meer ontspannen en je krijgt minder snel last van tranende ogen. Na een lange werkdag heb je dankzij een beeldschermbril minder vermoeide ogen en ben je ook meer ontspannen. Wanneer je het assortiment aan accessoires in onze webshop bekijkt, vind je ook andere accessoires. Wij verkopen namelijk diverse veiligheidsmaterialen, om de kans op een werkongeval te verminderen. Ook kun je bij ons terecht voor het kopen en aanmeten van otoplastieken.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Wil je graag een goede beeldschermbril kopen, maar heb je geen idee welke je moet hebben? Neem dan contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies over al onze accessoires en werkkleding van merken als Sioen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)10 42 91 447 of door het invullen van ons contactformulier. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Hier werken ervaren medewerkers die je graag voorzien van meer informatie.