Van Bata vind je werkschoenen voor iedere klus

Vermeer Workwear
Home » Bata werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

In het grote assortiment van Bedrijfskleding.com uit Rotterdam vind je van Bata verschillende soorten werkschoenen. Bij ons koop je voor iedere klus de juiste werkschoenen. Werkschoenen van Bata zijn er in verschillende typen, in zowel lage als hoge modellen. Er zijn ook schoenen met of zonder stalen neuzen. Voor welke variant ga jij? Je hebt met ons brede assortiment een ruime keuze.

Bata fabriceert werkschoenen in allerlei modellen

Werkschoenen maken je werkoutfit compleet. Zeker wanneer je bijvoorbeeld in een winkel of werkplaats werkt, is het belangrijk dat je er representatief uitziet. Werkschoenen van Bata dragen hier zeker aan bij. Je vindt namelijk niet alleen stevige suède-achtige leersoorten in de webshop van Bedrijfkleding.com, maar ook werkschoenen van mooi glad leer. Wij verkopen ook uitstekende schoenen van andere merken, zoals:

Geef je bestelling aan ons door

Ben je benieuwd naar alle typen werkschoenen van Bata? Bekijk ze dan allemaal in onze webshop en bestel ze direct. Wil je de collectie eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak via een e-mail naar sales@vermeerbv.com om langs te komen in onze showroom in Rotterdam. Voor andere vragen vul je ons contactformulier in of bel je naar +31 (0)10 42 91 447. Wij helpen je graag en voorzien je indien gewenst van persoonlijk advies.