Bata werkschoenen voor iedere klus

Vermeer Workwear
Home » Bata werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Bata werkschoenen zijn er in veel verschillende varianten. Zeker ook in het grote assortiment van Bedrijfskleding.com uit Rotterdam. Bij ons kun je voor iedere klus de juiste werkschoenen kopen. Bata werkschoenen zijn er in verschillende typen, zowel laag als hogere modellen. Ook zijn er schoenen met en zonder stalen neuzen. Voor welke variant ga jij? Je hebt met ons brede assortiment een ruime keuze.

Bata werkschoenen in allerlei modellen

Werkschoenen maken je werkoutfit compleet. Zeker wanneer je werkt in bijvoorbeeld een winkel of werkplaats is het belangrijk dat je er representatief uitziet. Bata werkschoenen dragen hier zeker aan bij. De schoenen zijn er namelijk niet alleen in stevige suêdeachtige leersoorten, maar ook voor werkschoenen in mooi glad weer kun je terecht in de webshop van Bedrijfskleding.com.

Geef je bestelling aan ons door

Ben je benieuwd geworden naar alle typen Bata werkschoenen? Bekijk ze dan allemaal in onze webshop en bestel ze direct. Wil je eerst de collectie in het echt bekijken ?Maak dan een afspraak om langs te komen in onze winkel in Rotterdam. Heb je andere vragen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar +31 (0)10 42 91 447. Wij helpen je dan graag en voorzien je indien gewenst van persoonlijk advies.