Vind van Atlas uitstekende werkschoenen

Vermeer Workwear
Home » Atlas werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

De schoenen van Atlas zijn uitstekende werkschoenen wanneer je met zware machines of gevaarlijk gereedschap werkt. Het is namelijk zeer belangrijk om je voeten te beschermen, omdat de kans op letsel daar het grootst is. Denk aan zware gereedschappen die je op je voeten laat vallen, of machines of karretjes die over je voeten rijden. Ook is er bij letsel aan de voeten vaak sprake van ernstige verwondingen. Dat kun je gelukkig voorkomen met stevige werkschoenen van Atlas bij Bedrijfskleding.com uit Rotterdam.

Schoenen van Atlas zijn dé werkschoenen die passen bij jouw werkzaamheden

In het ruime assortiment van Bedrijfskleding.com vind je werkschoenen van Atlas in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor half hoge veiligheidsschoenen die ook je enkels beschermen of ga voor lage schoenen die lekker comfortabel zitten. Heb je extra bescherming nodig? Kies dan voor hoge schoenen. Je hebt ook de keuze uit diverse damesschoenen én er zijn modellen van echt leder of van kunststof. Voor mannen hebben we uiteraard ook werkschoenen, zoals de Haix-veiligheidsschoenen voor heren.

Bekijk onze hele collectie

Ben je benieuwd naar onze verschillende modellen werkschoenen van Atlas? Bekijk dan de gehele collectie in onze webshop en bestel ze direct, dan heb je ze snel in huis. Wil je werkschoenen bestellen voor je medewerkers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door een e-mail te sturen naar sales@vermeerbv.com of kom langs in onze winkel in Rotterdam om je wensen te bespreken. Voor algemene vragen over onze werkwijze kun je ook ons contactformulier invullen of even bellen naar +31 (0)10 42 91 447.