Veilig aan het werk met Atlas werkschoenen

Vermeer Workwear
Home » Atlas werkschoenen
Wat wij bieden:

  • Gastvrije ontvangstruimte
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Groot magazijn van 3000 m2

Wanneer je werkt met zware machines of gevaarlijk gereedschap is het belangrijk de je de juiste veiligheidskleding draagt, bijvoorbeeld Atlas werkschoenen. Wist je dat het vooral belangrijk is om je voeten te beschermen? De kans op letsel aan je voeten is namelijk het grootst. Denk aan zware gereedschappen die je op je voeten laat vallen, of machines of karretjes waarmee je over je voeten rijdt. Ook is er bij letsel aan de voeten vaak sprake van ernstige verwondingen. Dat kun je gelukkig voorkomen met stevige Atlas werkschoenen van Bedrijfskleding.com uit Rotterdam.

Kies voor Atlas werkschoenen die passen bij jouw werkzaamheden

Atlas werkschoenen vind je in het ruime assortiment van Bedrijfskleding.com in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor halfhoge schoenen die ook je enkels beschermen of ga voor lage schoenen die lekker comfortabel zitten. Heb je extra bescherming nodig? Kies dan voor hoge schoenen. Alle varianten werkschoenen zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren en er zijn werkschoenen van zowel echt leder als van kunststof.

Bekijk onze hele collectie

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze verschillende modellen Atlas werkschoenen? Bekijk de gehele uitgebreide collectie dan in onze webshop en bestel ze direct, dan heb je ze snel in huis. Wil je werkschoenen bestellen voor je medewerkers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze winkel in Rotterdam om je wensen te bespreken. Heb je algemene vragen? Dan kun je ook ons contactformulier invullen of even bellen naar +31 (0)10 42 91 447.